Design & layout: Caroline Nilsson | Ensomcaroline.com | [email protected]

Måndag



I lördags var jag ute. Söndags va jag på julmarknad med Lisa, det var myspys! Köpte en marmelad och någon färskost. 
Idag har jag tvättat, vart på stan med Calais och Simon och fikat. Drack chailatte och fick sån julkänsla. Och sen handlade jag och Calais och nu ska jag strax laga mat. Tja.

Torsdag



 

Okej har inte så stort smile egentligen heheh jag skrattar där ;PP
Idag har jag handlat, lagat chorizogryta gjort på rödvin, dammsugit och torkat golv samt jobbat. Efter jobbet lagade jag mat ännu en gång, men inte så avancerat, det ovanför. Nu ligger jag och myser framför the holiday hihi. Denna veckan jobbar jag alla dagar förutom söndag, nicenice.

-

Vad är du rädd för? Hajar och BoysNär grät du senast? Fett länge sen, men det var för att jag hade så ont i kroppen haha..

Vilka åkte du bil med senast?
Hmm, skjutsade hem Alicia från jobbet

Vilka åt du mat med senast?
Frida på jobbet 

Värsta smärtan du råkat ut för?
Psykisk smärta i hjärtat. Aldrig råkat ut för något jättefarligt annars.. Typ när jag fick limma huvudet en gång?? För jag slog huvudet i en soffa :((

Något som gjort dig riktigt glad i ditt liv?

Alltså ibland kan jag va megadepp över mitt liv. Sen kommer jag på att jag har det faktiskt jäkligt bra just nu även fast det är lite ensamt här hemma.. Älskar dock att va ensam också iof. Men något som gjort mot riktigt glad.. Att jag för ca 8 månader sen började umgås med en igen som kom att bli min bästa vän!

Vem var det femte senaste smset du fick från?Coop, kul va?? 


-



Kan inte annat än syfta på Emelie, världens bästa kompis ❤️

Helgen







Hallådär! Har verkligen haft en superhärlig helg. Fredags var vi några hos mig så drack vi lite, drog till tables och in på krogen en stund.
Och lördag så hängde jag först med Calais och Simon på dagen. Sen åt jag Michelle, Elinor och hennes lillasyster hemmagjord musselsoppa med hemmagjord aioli, pomfritt och vitlöksbröd. Samt tog ett par glas vin, så mysigt var det! Sen drog jag till en förfest vid 11 hehe. Och sen verket. Hör ni vilken härlig lördag???
Idag har jag vart i stan med Sofie o Johanna och käkat bakismat. Nu hänger vi hos mig bara.

Torsdag




Idag vid 12 kom mamma hit så julpyntade vi lite. Sen träffade jag blomman för lunch, det var supermysigt! 
Och sen kom Johanna till mig så nu har vi ätit lussebullar och pratat. 
Imorgon ska jag träffa lite kompisar och på lördag blir det utgång. 


Tisdag



Hallå! Jag har börjat snacka med tre tjejer, en från malmö, en från Jönköping och en från Borås. Tre randomtjejer alltså, vi planerar att åka till London ihop, kul va??
Kolla min fina skål jag fick av syrran!! Hängde dock upp den på väggen, älskar den.
Idag har jag jobbat och nu ligger jag och kollar på unga mördare, inte mödrar.. Det avskyr jag.  Efter det är det dags för the bachelor. Och imorgon jobb 09.30-19, tja! 

Måndag


Förra veckan jobbade jag måndag till söndag. Så gjorde ingenting alls i helgen, har dessutom varit sjuk också. Men imorse vaknade jag upp hos calä så spelade vi xbox sen åkte vi till bergvik och åt och handlade på mitt jobb. Nu är jag hemma hos mamma och ska sova över här med syrran! 

Torsdag



Igår va det en lång dag, först träffade jag Amanda i stan så kollade vi affärer och lunchade. Sen träffade jag syrran och lillebror i stan så umgicks vi lite för att fira Andree som fyller år på tisdag.
Åkte sen hem till pappa och hämtade lite julpynt och umgicks lite med dom. Och sen hem till Johanna så var vi där några timmar och så följde hon med hem till mig och sov. Och idag har vi gått på bergvik. Sen åkte jag till mamma och umgicks med henne. 
Är helt slut, imorgon jobbar jag 11-20 sen blir det cava med ett gäng.


Måndag




Idag har varit en tråkig måndag, har tvättat, tagit promenad, städat och skurat lägenheten. Sen slängde jag ihop det ovanför, kyckling, bacon, champinjoner, vitlök, ost, grädde, krossade tomater, färsk basilika och lite vanliga kryddor. Ska vända ner pennepasta i det också. Blev supergott! 

-




Tjena! Igår var jag ute på krogen, det va kul. Idag har jag hälsat på pappa på sjukhuset och ätit pizza. ikväll blir det mys framför solsidan, Hellenius hörna och Wallander! 



Lägg in en personlig text om dig och din blogg här om du vill!


RSS 2.0