Design & layout: Caroline Nilsson | Ensomcaroline.com | [email protected]

IT WAS EASY, VERY EASY


Gjorde lax som var supergod! Ska åka till Norstat en timme tidigare idag för dom behövde hjälp. Hörsss

TAKE ME AWAY, WITH YOU





OH HAPPY SUNDAY



Tog en promenad till välsviken med Johanna och åt en sjukt stor glass i solen haha. Sen gick vi tillbaka hem och grillade kyckling o lite annat gott. Vi var borta i 3.5 h.
Nu ligger jag och kollar på förhäxad (sett alla avsnitt typ 5 gånger hahs) väntar på Emil också så ska vi se en film på tvn. Ska försöka tvinga han att bada med mig också, vill ta ett varmt o härligt bad!


NOTHING HAPPEND



Fortsatte att städa rummet idag, har precis ätit och ska slänga mig i sängen och kolla förhäxad. Med solen på mig blir det varmt och skönt också!

WELCOME TO THE PLACE FELLAS

Det var min lediga dag det.. Såg fram emot att va ledig, började byta sängkläder och skulle städa hela rummet och dammsuga. Men blev inringd för jobb av Larsson så jobbade på Nobel för första gången. Får ta tag i rummet en annan dag haha


Gammal bild 



Glossybox


Månadens glossybox innehöll..
Deo som ska dofta rosor, tycker dock den luktade lite tant haha..
En liten testparfym från Panos, han som var med i top model Sverige för någon vecka sen
Ett läppstift med lite lätt skimmer
En test av en tydligen superbra kräm mot torr hy
Glittrigt nagellack
Ögonkräm
Bodycream


THE BRIDE WASNT INVITED TO HER OWN WEDDING


Tappade min ögonskugga här om dan så den svarta blev bara smulor. Men tog några droppar sprit så blev den hel igen! Inte lika snyggt lagt men de funkar haha.

BRING THE FIRE



Här är kjolarna jag pratade om, älskar den vita!

Torsdag


Ligger i sängen och blir omhållen av Emil medan han sover. Förut efter jobbet gjorde vi baconsallad, muuuuums.
Mer uppdatering imprgon!

Onsdag



Ääääälskar att ha nagellack igen!! Har ju nästan aldrig det längre pga att jag inte får ha det på ett av mina jobb. Jag har ju haft nagellack konstant enda sen jag gick i 5an typ, så är så tomt utan!
Sitter på jobbet nu, var in en snabbis i stan och köpte två kjolar och en sminkgrej, borde egentligen inte gjort det men.. Är ju ändå löndagar nu plus att jag fick lite rabatt. Kanske lägger upp någon dag! Hejdååå

Måndag 1





Är på jobbet just nu. Provade ett nytt nagellack jag fick från glossybox i januari, mörkbrun/lila, inget nagellack för mig egentligen..

Måndag



Igår blev det lite mat av varje som jag och Emil fixade ihop, har precis kört honom till jobbet och nu fixade jag lite hallonsallad och ska kolla förhäxad tills jag börjar jobbet.

Lördag




Bilder från igår, vem fan är killen ens haha? Pratade inte ens med han





Idag har jag hunnit med massa, vart bakis, ätit sushi på stan med Emelie och Linda. Åkt till mamma och färgat hennes hår, åkt till michelles nya lägenhet och ätit gott med henne och mamma. Jag är för övrigt helt kär i lägenheten, perfekt n
när man bor själv!
Imorgon ska jag jobba kl 15.

Kycklinggryta


Jag och Emil gjorde kycklinggryta förut. Nu ligger jag och kollar på satc samtidigt som han sover för han ska upp tidigt. Imorgon blir de jobb!

Sommarskor



Rensade lite sommarskor. Här är mina höga sommarskor som jag har!





Onsdag



Ligger i sängen än, inte tagit mig upp haha. Väntar på att Emil ska sluta men det dröjer ett par timmar till. Ikväll ska vi se top model, mästerkock, pretty little liars och american pie till godis :D

-




-





love

Det är så jävla underbart att vara en killes enda. Att alltid känna sig älskad och omtyckt och veta att han saknar en när man inte är vid varandra.
 Att det är just mig som han vill vara med och ingen annan. Att inte behöva vara ensam ständigt och att kunna vara med han utan att egentligen göra något, bara va. 
Att kunna vakna upp efter en utekväll och ha en kille bredvid sig, men inte vem som helst utan han som man inte behöver ha ångest över, att han ligger där. Att få sms titt som tätt att han saknar en eller tycker om en är en sån jäkla skön känsla.
Jag älskar tanken på att han vill ha just mig.
Jag älskar att vara kär i världens sötaste pojkvän.

16 mars



Gick upp 10 och jobbade på mc, efter der har vi firat Michelle som fyller 22. 

Lördag


Hade en jätterolig kväll igår och natten slutades med mc och hem till Emil i regn. Idag har jag jobbat på mc.

Materiell lycka


Perfekta 


Fredag

Har precis tagit en promenad till krp med johannis. Plockade med mig tussilago hem. Ikväll ska jag hem till Emelie och hänga med henne Johanna och Alex. 

Fredags




Två bilder från helgen som jag lånade av Berglund 

Tisdag



Jag och Emil ställde oss o lagade mat inatt, så vi blev klara 23.45.. Men det blev riktigt goda och saftiga biffar och potatisgratäng!
Idag har jag jobbat och nu ligger jag i Emils säng och ser Arsenal. Här är jeansen jag köpte för 149:- igår, kap!!

Måndag

Hej. Jag och Emil drog till stan runt 13 och åt lunch på freden. Sen kollade vi affärer för att hitta födelsedagspresent till Michelle. Och så tog vi en promenad hem i solen, skönt.




Söndag


Hade en väldigt rolig utgång i fredags! Igår så var jag med enil hela dagen o gosade och idag har jag inte gjort så mkt, tagit promenad i solen, film och färgat håret.
Har precis gjort detta: en slags wrap med groddar lök paprika creme fraiche osv. Ska åka till Emil om 2 h och i veckan blir det jobb tis,ons,tors,lör,sön



Sheer cover


Fick hem detta igår från Sheer cover. Bara testat lite idag så vet inte vad jag tycker ännu.


Ikväll ska jag ut, så passar på att prova mina "ta bort ögonpåsarna" som jag fick från glossybox. Får se om det ger resultat! Slänger in något inlägg lite senare, tja

Onsdag


Gjorde en lite finare sminkning idag
Ska blåsa håret och sen dra till stan med kompisar och efter det jobb. Imorgon ska jag på en liten utbildning på Norstat hehe.
Igår bogserade jag en bil för första gången :D 

:P




Ny vecka







Frukost: havregrynsgröt och hallon.
Lunch: korv, bea och potatis.
Ska strax åka in till stan för att jobba.

'





Lägg in en personlig text om dig och din blogg här om du vill!


RSS 2.0