Design & layout: Caroline Nilsson | Ensomcaroline.com | [email protected]

Yes, you can hold my hand if you want to

Här sitter jag och äter blodpudding samtidigt som jag har mens, det är väl ganska passande hehe. Då får kag lite järn i kroppen. Igår var jag och klippte bort några cm av mitt hår så de e lite fräschare. Ska strax till stan och jobba!

Längtar mig bort









Veckan


Onsdags: var faktiskt ledig så jag och min syster åkte till mamma och sov över och kollade tv, ansiktsmask och fotbad.

Torsdags: åkte till stan och träffade Emma Johanna Filippa o åt lunch/fikade och sen jobbade jag o åkte till mitt hjärta.
Fredags: drog på förfest och sen drog vi till tempel, hade riktigt kul!

Lördags: åkte till mina kusiner och åt smörgåstårta och tårta sen åkte jag hem och kollade film med Michelle och Titti och åt ost och kex.


Idag: ska först jobba till 21 sen ska jag och Johanna till Carro och kolla film o sova över!

Stugan

I
I fredags jobbade jag på mc o direkt efter det gick jag och Johanna på paranormal Acticity på bio, den va bra!
Lördag morgon åkte jag, Emil, Michelle, pappa o hans sambo till stugan o grilla korv o spela plump o lite sånt där. Tjaaa

Piroger




Fick en kommentar om jag kunde lägga ut receptet jag använde mig av till pirogerna.. Lägger ut en bild på receptet, men jag hade även i röd paprika och oregano. Here you goo

Pirog

Precis gjort piroger, sen blir det jobb


Jag kunde inte andas tillslut


Hej!
Vaknade upp bredvid älskling idag, så lagade jag köttbullar till oss och sen åkte jag iväg på massage som jag fick av honom i julklapp. Nu ligger jag och slappar bara. Imorgon blir det stan och jobb!

Lördag






Igår så var jag på stan en stund med Emil och så åt vi kebab. På kvällen blev det krogen, de va kul!! Men trillade i en trapp så min fot blev åt helvete haha, den var jättesvullen o vräkte inatt. Nu har jag och Emil gjort pizza som vi ätit och nu ska vi börja se pll. Han har sett och allt och jag har sett ganska mkt men vi ska börja från början. Tja

Fiskbensfläta

Provade göra en fiskbensfläta. Det blev ganska bra för att vara min första hehe. Nu dags för jobb och sen följer Emil med mig hem, tja.


Låt det va som i en film

En gammal bild på mig o Johanna, den kvällen slutade mindre bra för mig haha!
I fredags så hade jag en ensamkväll hemma och kollade film sen kom älskling 02.30 och sov hos mig. På lördagen va de samma grej, hade ensamkväll och så kom Emil 21.30. I söndags var jag hos släkten och firade en försenad jul så fick lite klappar! Sen åkte jag hem till älskling på natten och idag så var jag med till älsklings pappa och hade lite släktkalas typ. Nu ligger jag ensam i min säng och ska jobba på McDonalds imorgon!

Torsdag


Hej! Gick upp 05 idag och så inventerade jag på Coop med Michelle och älsking. Sen blev det jobb på mc till 21. Nu väntar jag på satc. Gjorde nyss mat också mums!

Nyår








Lägg in en personlig text om dig och din blogg här om du vill!


RSS 2.0