Design & layout: Caroline Nilsson | Ensomcaroline.com | [email protected]

Söndag



Kom nyss hem, det gick så dåligt att stänga. Kände mig värdelös och ville bara gråta efter 00. Nu har jag fet ångest över stängningen med samma personer nästnästa vecka. 
Nu fattas bara att Coop kommer ringa och väcka mig om 4 h, skulle inte förvåna mig. 

How long will I love you?

Liggandes i mitt rum med hopp om att den här dagen, den kan bli bra. Med hjärtat pulserande som en tickande bomb satte jag på mig den godaste parfymen jag äger. Rusar ut till bilen, svänger förbi affären. De röda tulpanerna, just dem ska göra så att jag får honom tillbaka. Han kommer inte kunna motstå varken dem eller mig idag. Jag vet det, jag känner det på mig. 
   En text till honom skickas "skulle du kunna komma ut?" Han ringer upp, berättar att han redan är utanför. Shit det är ju inte jag, tänker jag. 80 km i timmen istället för 50, det här är min dag. Han kom ju ut så fort han kunde. Jag parkerar bilen, vi möts på 20 meters avstånd. En stor snöhög emellan oss. Vi når inte varandra. Båda kliver ut i den höga snön och möts på mitten. Det är då vi inser att det ska vara vi två. Han och jag, varför har vi inte insett det tidigare? 

Men historien slutar inte så. För det var inte min dag idag. Det kommer aldrig bli min dag. Den där snöhögen är i vägen och kommer alltid skilja på honom och mig. 
Istället sitter jag i min fula bil och spelar Ellie Goldings låt "How long will I love you", den går på repeat. För det är just det jag undrar, hur länge jag kommer älska dig.
När blommorna vissnat, då ska även du ha vissnat.
OBS, påhittad text. 

-



Igår var jättetrevligt med cooptjejerna! Nu sitter jag på jobbet, dragit i mig två kaffe och en espresso så är pigg iallafall haha. Imorgon jobbar jag 15.30- 01.30, fyfan vad tråkigt att stänga. Det värsta jag vet, speciellt när man jobbat 10 h. Tjaaa

-


Le, le, le. Det är det enda jag gör, även när jag inte orkar.
Men fortsätt le, då blir allt bra tillslut. Säger dom.

Torsdag



Dagens middag. Fick jobb fredag också, så jobb alla dagar denna vecka hehe. Imorgon blir det räkfrossa med kollegor från Coop och syrris😊 



En dag, ska jag få som jag vill



Kolla vad snyggt med ett drinkbord! 
Tillbaka till verkligheten, denna veckan är det jobb 6 av 7 dagar. På fredag ska vi ha lite avsked för två kompisar som åker till Australien i ett par månader, huuur ska jag klara mig. 

Karlstad och Göteborg











Lite bilder från helgen. Idag började jag jobba 07 men slutade 12, såå skönt. Så då handlade jag massa mat med mamma och sen träffade jag lite kompisar. Inte sovit hemna på 4 dagar så ska bli så skönt att lägga mig i min nybäddadadd säng och kolla en film som går på tvn. Ska dock äta tacopajen jag gjorde nyss först!




Torsdag



Håller på att packa nu, wooo. Tåg tur och retur, hotell och två dagars dricka kostade 525:- Det låter väl rimligt va? Så först ska vi dra ut här i Karlstad imorgon för vi blev bjudna på förfest. Sen ska vi hem tilll mig och sova för att sen ta tåget till Göteborg och ha en kanonkväll där med några killar! So exited.
Sov förövrigt till 13.40 idag, vad fan händer.. Hatar att inte ha några riktiga rutiner längre, får sån ångest av att sova länge. Speciellt när jag ska upp tidigt imorgon och inte kommer kunna somna ikväll.

Onsdag



Idag har jag besiktat min bil, det enda var några 2or för att den är rostig på några ställen. Men vad ska man vänta sig när den snart är 20 år gammal, haha. Mitt bästa köp jag någonsin gjort iallafall.
Och så har jag även vart med när en mäklare var här hemma och värderade vårt hus, väldigt intressant! 
På fre jobbar jag först 10-19 sen blir de ferre. Så får vi se om det blir Gbg på lördag morgon, 
återstår att se. 

Måndag



Idag har jag jobbat. Och nu ska jag äta detta, mums! Håller förövrigt på att planera helgen med min nyfunna vän! Haha

C.B




Helgen







Har haft en sååå bra helg. Fredags cava, tables och krogen. Lördags Harrys hahaha va svinkul, sen tog jag en promenad med en kompis så somnade inte förens vid 06 haha.

Torsdag


Ännu en morgon jag blev väckt av Coop haha. Så fram tills 17 var jag i mejeriet. Har även handlat med mamma, massa ostar osv inför lördag. Gjorde en räkwrap nyss, nu ligger jag och kollar på Sveriges mästerkock.

Onsdag




Idag blev jag väckt vid 07 av Coop om att jobba 08. Efter jag jobbat så klippte jag ocj färgade håret. Sen handlade jag massa mat och nu har jah precis ätit min torsk med paprika-chili creme fraiche och grönsaker i ugn.
Helgen är vääääl planerad haha, inte ett enda andrum inprincip ;)
Fredag jobba till 17, sen träffa kompisar på cava på kvällen. Lördag jobba till 16, sen fira försenad jul hos kusinerna och efter det ska jag träffa ett gäng från McDonalds så ska vi dricka och sååånt!


Just because you have a bad day, doesn't mean you have a bad life


Köpte finaste spetsbhn idag.
Idag var jag på stan med Emelie och Linda

Nyår


Bild från i lördags med bästa vännen.
Igår firade vi in det nya året, känns som jag var överallt och ingenstans. Var åtminstone på fyra olika ställen under kvällen. Började iallafall med att äta paj, potatisgratäng, räkor och kräftor. Sen festade vi natten lång. Imorgon ska jag jobba 06-12 och sen 15-20. Båda är på Coop så det är lite drygt med tre h mellanrum.. Jaja hade.


Lägg in en personlig text om dig och din blogg här om du vill!


RSS 2.0