Design & layout: Caroline Nilsson | Ensomcaroline.com | [email protected]

-




Gjorde en sen middag haha, kl 23. Imorgon är de dags för jobb igen


Lördag



Igår gjorde jag och Emil en efterrätt, mums.
Idag har jag hängt med Sofie och Johanna på uteservering 

Look alike


Blev lite besviken när jag var lik en kille :(

FEST








Jaggan var kul igår! Tjaaaa


TORSDAG



Färgat håret idag, på tiden!! Haha såg förjävligt ut om jag får säga de själv. Ska  ta bilen om en halvtimme mot lammberget, men först hämtar jag upp Josefine! 

Onsdag


Händer inte så mycket just nu, bara jobb. Men imorgon så ska jag faktiskt till Jaguar, först lite förfest i Berglunds lägenhet! 

Söndag



Kan inte bestämma mig för hur jag vill ha mitt hår.. Om jag ska färga tillbaka till helt brunett som på bilderna ovan eller ha kvar ombren.. Har ändå haft den i snart ett år nu, hmm..
Igår jobbade jag på mc och samma idag, 17-01.30, tja!

1kr2&23










Torsdag

Heej! Sitter på jobbet nu och slutar om 70 min. Gick upp 06 idag för att vara på jobbet 07... Jobbade fram till 15.30 och den åkte jag snabbt som tusan till nästa jobb som började 30 min senare, är sjukt trött nu. Börjar 09 på Coop imorgon så det blir ganska lagom tid för kommer nog somna hyfsat tidigt ikväll. Jobbar till 17 imorgon och sen ska jag till Emelies nya lägenhet :D tjarrrrå


"Jag älskar dig"

"Jag älskar dig" meningen som nästan blir allt för vanlig när man är kär. Man säger det inprincip varje dag utan att egentligen tänka på hur mycket dom orden betyder. Ibland vill jag nästan hitta på en annan mening, en annan mening som är ännu starkare som man kan säga när man verkligen avgudar någon. Idag fick jag ett sms där det stod "jag älskar dig!" och då stirrade jag på dom tre orden i nästan en minut och tänkte på hur jäkla fint det är, hur jävla underbart det är att vara älskad. Det kom till och med tårar för att jag förstod att jag verkligen är något speciellt för den här personen. Använd den meningen med omsorg, och ännu viktigare, lyssna på meningen när någon säger det till dig. Det är underbart.

ONSDAG

Sitter i solen med Emil och dricker juice. Fick nyss sms av Coop så ska jobba på fredag också. Blir alltså jobb 12 dar på rad haha, sjukt. Men blir bra med pengar till sommaren det! 



-





LÖRDAG



Tog ett par drinkar var med tre tjejer på uteservering denna lördagkväll.


-





Förfestade med Carro Johanna Anna och Christoffer. Jag Carro och Johanna drog till krogen sen. Vaknade upp bredvid Emil idag och sen så åkte jag till stan och luncha med Johanna på uteservering. Har nyss hjälpt mamma att dela ut reklam på krp. Tjaaa

FREDAG


Är såååå jävla skönt att vara ledig idag! Ska jobba söndag, måndag, tisdag, onsdag, torsdag, lördag, söndag, måndag, tisdag, onsdag och torsdag kommande dagar, så jag njuter verkligen nu!

TORSDAG



Heeej, inte hänt så mycket senaste dagarna, jobbat mest. Igår så var jag en stund på torget när alla demonstrera mot Åkesson haha det var kul. Nej men de var faktiskt häftig känsla för det kändes som att alla var en laganda. 
Igår såg jag en vit uggla på 3 meters avstånd, den var sååå söt!
Imorgon ska jag hänga med kompisar så får vi se om vi drar ut eller vad vi gör.

LÖRDAG







Idag har jag vart hos morfar och firat honom, han hade klätt upp sig så gulligt med skjorta och hängelbyxor.
Klappade på lammen också.
Var på 21bion med Johanna, såg the other women, väldigt bra.
Nu ligger jag och kollar på eurovison

FREDAG


Jag och Johanna åkte till bergvik kl 17 så var vi kvar där till 20.00. Fick med mig en liten sommarklänning också.
Nu ligger jag och kollar på lets dance och njuter av att vara ledig!

-


Snaaaart helg!!


01.11







Dagens




Söndag


Tjenare, idag så vaknade jag upp bredvid Emil och så gick vi på stan och jag fick med mig lite småplock. Sen blev de jobb.


FREDAG






Snodde bilderna av Josefine, från i onsdags.
Idag har jag jobbat på Coop och ska göra de imorgon också, blir jobb 7 dar på rad nu. Jag som trodde att jag hade en långhelg... Eeeehe

JAG VET HUR DU SER UT I INGA KLÄDER



Utgång igår, stan med Johanna Anna och Christoffer idag.


Lägg in en personlig text om dig och din blogg här om du vill!


RSS 2.0