Design & layout: Caroline Nilsson | Ensomcaroline.com | [email protected]

Aug. 28, 2013

Haft en väldigt bra dag på stan och Ikea med emelie i sex timmar. Fick med mig detta hem.
Legat och kollat på VMA och sex and the city nu under kvällen


Aug. 26, 2013

Ätit så mycket smaskigt de senaste dagarna. Har haft det så bra, umgåtts med massa bra personer som jag mår bra av!


Aug. 24, 2013

Hej!! Idag har jag rensat garderoben så tog bilen till stan och lämnade två påsar till hm och fick kuponger tillbaka. Köpte en locktång, hårspray och present till emil också. Har likadant märke på min plattång som den här locktången så tror den kommer vara riktigt bra! Nu jag fortsätta att fixa lite!


Aug. 22, 2013

Igår var jag med Emil och sen åkte vi till mina kusiner och hälsade på. Idag har jag städat och rensat lite i mitt rum så det ser bättre ut!
Min lillebror har kommit tillbaka till Karlstad efter 8 år och går numera på norrstrand min gamla skola.
Mamma ska också flytta hit så fort hon fått tag i ett boende!


Aug. 15, 2013

Igår var jag med Emelie och Johanna och åt tacos, kladdkaka, spelade spel och pratade massvis, hade riktigt roligt! Idag har jag plockat blåbär med mormor och syrran och just nu ligger jag och kollar på Gossip girl som jag börjat på. Blir jobb om 2 h samt imorgon och i övermorgon!


Aug. 12, 2013

Sitter hos emil och ska precis äta. Har sett klart Orange is the new black som är en serie och inte tree hill igen som är hela nio säsonger haha. Nu har vi börjat på oc igen


Aug. 08, 2013

Bilden är tagen för 1 år och 3 månader sen, åkte och sov hos emil efter och då visste jag inte att det idag skulle vara han och jag.
Idag har varit en jobbig dag för det var begravning, sen blev det mat på Freden och senare tårta. Just nu vill jag bara lägga mig under täcket och kolla på någon film till regnet


Aug. 08, 2013


Aug. 05, 2013

Inte hänt så mycket på senaste tiden förutom fest i fredags och jobb på dagarna. Den här veckan har jag två arbetspass och en begravning inbokad.



Lägg in en personlig text om dig och din blogg här om du vill!


RSS 2.0