Design & layout: Caroline Nilsson | Ensomcaroline.com | [email protected]

Onsdag


Hittade en bild från när jag fyllde 17 år. Sitter på jobbet nu, började 12.20 och slutar 01.30. Vi har nytt kassasystem så det har varit lite panik för mig haha.. Och på måndag börjar jag för upplärning i kundtjänst så det blir mycket nytt nu. Denna veckan jobbar jag 52 timmar utan rasterna.. Så kommer va väldigt slut, dessutom blir det utgång i helgen. Men det klarar jag nog! Har träffat så himla fina vänner på senaste så det känns super. Hörs!

Lördagen







Igår jobbade jag 07-15 sen åkte jag hem och sov ett par timmar. Men vilken kväll det blev! Först hade vi tjejer en egen förfest sen drog vi till några killar och efter det krogen. Toppen! 

Tisdag



Igår jobbade jag 12 h med endast en timmes rast..så slocknade tidigt och vaknade 11 h och 15 min senare haha! Idag har jag varit på Ikea, sen lämnade jag in min mobil för nytt batteri. Billigt och gick på en minut, så värt! Mitt batteri har ju levt sitt egna liv ett bra tag och dött titt som tätt när den till och med är fulladdad. Blev iallafall pizza ikväll. Nu har jag bott i stan i 2.5 vecka och fyfaan vad skönt det vart! 

Dom som inte behöver mig, behöver definitivt inte jag heller




Ligger helt slut i soffan. Ska strax laga matlåda. Den här veckan har jag jobbat 44 h, och imorgon är det dags igen, 7-17 bara att ladda om. Ha deee

-



Idag träffade jag Lisa. Sen jobbade jag och fick även jobba över. Blev lite plockmat kväll av det jag hade i kylen. Chili cheese bla, mums!

Onsdag



Ska bli upplärd för kundtjänst, såå läskigt! Haha där är typ proffsen.. Så ska nog ha schema i kundtjänst i sommar. Har även sökt ett vikariat på Coop.
Jäääävlar vad segt den här veckan gått, spyr.
 Jobbar 7-17 imorgon så ska strax sova, ha deee!

Tisdag

Goooda nyheter! Coop kommer inte plocka bort mig som dom andra, så jag kan ha lägenhet och slappna av. Nu ska jag laga tacos (pulled pork istället för köttfärs) och njuta av att va lite gladare, världens bästa jobb.


-






Idag köpte jag jättefina muggar 😁 och lägenheten var super, så den får det nog bli! Blir antagligen förstahandskontrakt, riktigt skönt. Ligger och kollar på soffor, stolar och bord för tillfället. Denna veckan jobbar jag 5 dagar än så länge, och lunchen med Lisa blev flyttad pga det.. Har även sökt lite jobb idag.
Ligger och skrattar åt mig själv just nu för kom på för ett tag sen när jag träffade en kille och jag skulle köra honom med min bil. Det första jag gjorde var att få motorstopp hahaha. Då sa han "jag har haft körkort i 10 år" hahaa oupps pinsamt. 

Måndag

Världens bästa Sara 
Godmorgon! Var uppe strax innan 06 idag, slutar 14.00, så härligt. Sen ska jag laga mat och efter det hem till skattkärr en snabbis. Och sen ska jag kolla en lägenhet som jag kanske ska ta över! Imorgon blir det att träffa Lisa för lunch. 


Söndag




Idag har jag varit heeelt ledig. Så tog en lång sovmorgon och sen drog jag ner till stan. Hittade lite grejer, bland annat nya jobbskor eftersom mina andra är sååå slitna. Sen handlade jag lite mat. 

Fridaaay






Dagen. Jobb och sen träffa massa godingar. Imorgon ska jag jobba först på mc och sen har jag en timme emellan innan jag börjar på Coop!
En bild lånad av Josefine från igår.
Och bild från förra helgen, lånad av Emma. 

Torsdag


Idag började jag 06.30 och jobbade 9.5 h med feber.. Nice. Sen åkte jag hem och duschade och hängde på cava. Imorgon blir det först jobb och så får vi se vart kvällen tar oss! 

-


Slängde ihop någon slags sallad. NU pretty little liars


Måndag


Precis beställt dessa, kommer bli snyggt till sommaren när man är brun.
Ligger och gör mig mentalt redo för jobb, slutar 01.30 och börjar på Coop 08 imorgon, wäh. Har jobb 5 dagar denna veckan hittills. Igår gjorde jag köttfärssås med rödvin i, alltså det blev så gott! Ha de


Vecka 6?


              Lite bilder från veckan.
Sen sist jag bloggat har det hänt lite allt möjligt. Min bil gick igenom besiktningen 😍 jag har sagt hejdå till min bästa vän som ska åka till Australien i 10 veckor. Jag har träffat Lisa på stan, firat Emma med utgång, varit på restaurang med två kompisar. Och även haft filmkväll/matkväll med tre andra kompisar. Och såklart jobbat. 
Trots att jag haft en fullbokad vecka med massvis av kul har det även varit den jobbigaste veckan på länge. Ibland finns det motgångar men det är bara att fortsätta kämpa, för en dag är motgångarna borta.


Lägg in en personlig text om dig och din blogg här om du vill!


RSS 2.0