Design & layout: Caroline Nilsson | Ensomcaroline.com | [email protected]

-



Igår stängde jag Coop 22.10 och sen blev det utgång. Hade en riiiiktigt bra kväll. Nu sitter jag på jobbet och efter det ska jag ta bilen till kusten. Får se om jag får med mig ett par killar i bilen också haha!


Det kommer aldrig va över för mig



Igår jobbade jag, sov, kollade när FBK spelade och sen var jag på bio och såg magic Mike, alltså sååååå snygga!
Idag är jag ledig, har längtat så mycket till denna dagen haha. Så ska packa, diska osv och sen kanske det blir utgång ikväll med mina gamla kompisar, tja. 

-





Idag har jag jobbat 07-17, kom hem och råkade sova två h.. För sov bara tre h inatt haha.
Sen kom syrran så lagade vi hemmagjorda piroger. Sen tog jag ett bad och ligger nu och lyssnar på pod!

Måndag








I fredags var jag ute ännu en gång, med syrran och Angelica. Träffade även grabbarna och hängde med dom. Igår jobbade jag och var med Pontus.
På fredag åker jag till kusten med bästa Emelie, en sista stund med henne innan hon flyttar till Göteborg! 

Torsdagen



Hej!! Igår var jag bakis heeela dagen. Sen tog jag mig upp och tog med mamma på international market. 
Efter det förfest hos mig och krogen. Hade en såååå bra kväll som slutade med efterfest hos mig som vanligt haha!   Men det var en jävligt bra sådan, inte att alla går och lägger sig och är dryga. Utan vi somnade efter 06.
 Nu ska jag vakna till liv och jobba senare! 

Onsdagen






Bilder från igår, det kom plötsligt två från min gamla klass och dom hade ingen aning om att det var jag dom bodde där haha kul!

-




Idag har jag jobbat till 20, men började  ganska sent så hann städa lägenheten. Ovanför är först min bacon och kycklingpaj, min nya blomma och räkor fick bli kvällsmaten. Nu är jag ledig onsdag och torsdag, så härligt. Mina enda lediga dagar denna veckan. Och imorgon har jag tvättid och sen ska jag ha förfest (som jag har vaaarje helg) haha men det är kul.
Nu ska jag sätta på filmen the best of me och äta glass hihi


Torsdagen








Hade bästa dagen igår!! Emelie kom till mig vid 08 på morgonen, så åkte vi till en verkstad med bilen, åt tacos och jordgubbar blabla. Sen var vi på stan i några timmar. Efter det tog vi en powernap innan dey kom folk till mig för utgång. Det var några killar från min gamla klass på högstadiet så det var kul! Efter krogen sov Emelie och Felicia hos mig och imorse var jag o Emelie upp vid 09 så packade vi hennes flyttlass till Göteborg. Nu sitter jag på jobbet, ska jobba över 5 h... Så jobbar 12-22. Haaaj

-



Före och efterbild på bordet

-




Efter att jag var i skogen så rensade jag blåbär och svamp, handlade, lagade matlådor och så var även Johanna förbi en sväng. Imorgon ska jag träffa Calä och sen jobba! 

Lördagen



Igår så hängde jag med Amanda och sen drog vi till en fest i skåre. Somnade inte förens 06 imorse.. Så kan det gå. Idag ska jag plocka kantareller och blåbär med mamma!

Fredagen







Igår hade jag förfest med typ femton pers.. Haha det va massa olika gäng så det var så blandade folk. 
Sen drog vi till koriander, drack så mycket igår så jag vet inte vad haha..
Idag mår jag piss! Men kanske ska spela volleyboll med 30 pers haha niiiice.

Inte alla


Inte alla män, MEN klart man tänker så iallafall, när man går ensam i vikentunneln 02 på natten. Då tror jag att varje man som möter mig ska våldta mig. Hjärtat slår dubbelt så fort.
Eller när jag läste om en man som hade gått på en stig i skogen och möter en tjej. Tjejen vänder om och springer allt vad hon har så fort hon ser honom. Sjukt att det ska va så.

Måndag


Tjenixen! Idag har jag städat lägenheten, hängt med Pontus och sen åkte vi och spelade frisbeegolf med Simon och sen blev det Max. Imorgon jobbar jag 10,5 h ://  jag jobbar nästan alltid 10 h och 10 min, men dom där 20 minutrarna mer känns jobbigt haha! 

Fredagen


Två bilder från igår när vi förfestade hos Amanda, sen i vikenparken och sen drog vi till pip. Var så jäkla full dock haha meeeen de va kul! Förutom att jag skulle upp 08 o jobba hehehe. 
Ska hitta på något ikväll också.. Men imorgon börjar jag 15 så de e luuugnt.


01.14






Senaste dagarna. Har hängt med syrran, Johanna, och alla andra goa tjejer ocj killar. Räkfrossa bland annat, myspys. Och idag har jag jobbat sen träffade jag lite folk så drog vi hem till mig och dom drog härifrån nyss. Så ska sova snart för börjar tidigt imorgon. Men imorgon blir nog jäkligt kul tror jag hihi. 


Lägg in en personlig text om dig och din blogg här om du vill!


RSS 2.0