Design & layout: Caroline Nilsson | Ensomcaroline.com | [email protected]

Jun. 27, 2013

Hejhej! Sitter i min säng och dricker oboy och smsar med min älskling som vanligt haha.. Idag har han bjudit mig på buffé och sen har vi bara tagit det lugnt. Imorgon blir det jobb, därefter skräckfilm med kompisar och på lördag åker jag emil, pappa och hans sambo, syrran och hennes pojkvän till en ö som vi ska tälta på! Näst vecka väntas massa jobb och en kurs inför det nya jobbet!


Jun. 24, 2013


Jun. 20, 2013

Hej!! Idag har jag vart på arbetsintervju, spännande för det var den första jag varit på faktiskt. Ska jobba tre dagar på rad nu och imorgon är det heldag så det känns bra!! Snart midsommarfirande också!


Jun. 17, 2013


bal och student

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Senaste dagarna


Min helg i bilder


SUMMERBURST

Nu bär de snart av! Haft en jobbig natt men om 2 h sitter jag på tåget, hörs!!


Jun. 06, 2013

Hej! Igår var jag med älskling, vi gick till något ställe och åt jordgubbar i solen. Senare på kvällen beställde vi pizza och gottade oss. Nu ligger jag ensam i sängen och lyssnar på Sunnerburstlistan och taggar till och ska strax börja packa lite mer, åker imorgon!!


Jun. 04, 2013


Jun. 04, 2013


Jun. 03, 2013

Kon hem igårkväll, haft en jättebra vecka! Bilder kommer. Ska strc till stan och möta upp vänner och lyssna på allt som hänt nere i napa, sen drar jag till pojkvännen



Lägg in en personlig text om dig och din blogg här om du vill!


RSS 2.0