Design & layout: Caroline Nilsson | Ensomcaroline.com | [email protected]

2013

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Ja! Jag tog studenten och jag var för första gången utomlands med pojkvännen och utan att det var en solresa! Och min första begravning.


Hur har ditt 2013 varit? Det har varit väldigt bra!! Blev tillsammans med världens bästa kille, var på Summerburst, studentresa, tog studenten, har skaffat olika jobb.
 



Tror du att år 2014 kommer blir bättre? Jag vet faktiskt inte. Känns inte som att jag har jättemycket att se fram emot.. Möjligtvis utomlands, summerburst, flytta hemifrån. Vi får se!



Blev du kär i år? Varje dag


Vilket datum från 2013 kommer du aldrig glömma? Dagen jag tog studenten antagligen. Eller var det 13 juni? Hahah

Vad är din största framgång 2013? Framgång o framgång... Enda är väl att jag lyckades gå ur skolan och lyckades få jobb så snabbt.

Bästa köpet? Mobilen lätt!

Vad spenderade du mest pengar på? Nöjen, så som festival, utomlands och krogen!

Gjorde någonting dig riktigt glad? När jag var en av de 12 som fick McDonaldsjobbet av flera hundra

Vilka sånger kommer påminna dig om 2013? Haha jag vet fan inte..

Vem har du umgåts med mest? Emil  

Har du haft ett förhållande under 2013? Ja i 41 veckor hittills

Är det något du saknar år 2013 och vill ha 2014? Nja bara i somras, att det skulle vart hemmafester som man kom hem från tisigt på morgonen. Det var mer sånt 2012 och det var sååå kul. Tex bilden här, tidigt på morgonen på Färjestad  

Vad önskar du att du gjort mer? Umgåtts mer med kompisar

Vad önskar du att du gjort mindre? Ätit så jävla mkt onyttigt som jag gjort. Under hela mitt liv så har jag inte ens ätit såhär mycket onyttigt som jag gjort det här året haha!

 

Favoritprogram? Hmm har börjat på the walking dead med Emil den va väldigt bra! Börjar dock gå neråt nu.. Men annars gossip girl!

Vad gjorde du på din födelsedag? Vaknade upp på bästa sättet, intil Emil. Sen kom det väl lite främmat så åt vi smörgåstårta.

Finns det något som skulle gjort ditt år bättre? Nja att sommaren va roligare! Jobbade bara haha. 


Vad fick dig att må bra? Mina vänner, och boyfriend.

Vem saknade du? Ingen tror jag

De bästa nya människorna du träffade? Träffade jag ens något nytt folk? Haha

 



23





Har haft en sån himla bra "julafton", firade med ena familjen idag och vi har skrattat enda till 02.00. Ätit mat, spelat spel, öppnat klappar och ätit massa olika ostar. Imorgon ska jag till andra familjen och fira! 


03.39




Tjena! Kom precis hem från jobbet. Idag träffade jag tre tjejer och åt tapas och sen gick vi till frost och tog en drink, mkt trevlig kväll! Imorgon blir det jobb med älskling 

Lördag




Kolla bara bilden på zac och Chace Crawford, så läckert.
Bilden på blomman är sånna kag gjorde på jensens!
Idag ska jag färga håret o ta de lugnt fram tills ikväll då jag ska träffa några tjejer och äta på tapas restaurang. Sedan blir det ett nattpass 00.00.

Lördag

Igår var jag först på personalfest på ankan med 8 olika mc restauranger, mat och dricka. Sen drog jag till tjejerna och förfestar och efter det blev det krogen, var jättekul! Somnade bredvid mitt hjärta. Idag har han och jag ätit tacos o kollat film! Blir jobb imorgon och sen veckan ut, tja.

Tisdag


Precis sett klart hela serien gossip girl, seg jag vet hehe. Ska strax göra iordning mig och sen åka och jobba. I övermorgon börjar jag på Jensens blommor med älskling! Kul med lite variation av jobb.

LONDON









3-4 våningar ned VS va kul!!



Utanför vårt hotellfönster




Nästan 60 000 personer, sjukt







Har haft en jättebra resa med älskling, shopping och match!

Frukost


Sov bara 3.5 h inatt men jah tvingade mig upp 06.30 för att kunna somna efter ph ikväll. Kollade på julkalendern och nu sitter jag och äter frukost framför massa musik på MTV. 

Mys




Sov hos mamma inatt och imorse åkte jag, hon och Michelle på julmarknad. Sedan gjorde jag min sista jobbdag på sju dagar eftersom jag åker till London med Emil. Så nu har vi växlat pengar också. Pyntade lite i mitt rum nyss och nu ska jag slå in julklapp till älskling och se film efter det. 
Hörssss om ett par dar!


Lägg in en personlig text om dig och din blogg här om du vill!


RSS 2.0