Design & layout: Caroline Nilsson | Ensomcaroline.com | [email protected]

Tors fre lör









Haha sjukaste dagarna.. Var på koriander i torsdags, Jaguar fredag och verket lördag. Plus att jag har jobbat 10 h pass varje dag tidigt som fan haha.. Och efterfest på det, men man lever bara en gång..


Onsdag






Köpte lite nytt till lägenheten idag!
Imorgon ska jag träffa Amanda och hitta på något, trevligt de!

Tisdag



Idag har jag jobbat 7-17 nu är jag hemma och lagar flintastek med bea mums.
Varit sjuk i över en vecka nu.. Är som sämst nu, det suger! 
På fre jobbar jag 12-22.10, lör 09-19 och sön 07.50-17.00. Roooolig helg va? Haha gud, tur man gör något kul på torsdag åtminstone. 


Måndag

Från i lördags när vi va på uteservering.

Idag har jag varit på stan, köpte tre klädesplagg. Kommer inte ihåg sist jag köpte kläder ens haha! Nu för tiden är det roligare att kolla på heminredning..
På torsdag kommer det hit några tjejer så ska vi till koriander sen 😍 

Midsommar




Efter jobbet drog jag till några tjejer så förfestade vi lite innan vi drog till en hemmafest i skåre. Väldigt konstig kväll men även rolig. Tja

-

Min fina äggkopp hehe

Här om kvällen så var mamma och syrran hos mig så lagade vi lite mat och sen sov dom här. 
Igår så blev det en heldag med Pontus, först mat på stan, kolla kläder och sen Ice age osv.
Idag är jag ledig men imorgon på midsommar jobbar jag SÅKLART 09-19.10... Träävligt.

Måndag


Sitter och äter hemlagat potatismos, köttbullar och lingonsylt som jag slängde ihop. 
Har satt i en spiral idag och det gjorde så ont så jag skrek två gånger haha.. Och nu har jag konstant mensvärk och har haft det i 6 h.. Försökt sova så mycket som möjligt och försökt att inte gråta haha.. Är även sjuk på det, nice.
Just nu ångrar jag att jag satte in den, jag som skulle göra massa grejer idag men har inte ens orkat städa. Jaja.. Slipper iallafall ppiller som jag jämt glömmer ändå hehe

Fredagen






Lite bilder från igår. Hade inflyttningsfest med alla bästa tjejer och killar. Hade verkligen en supernatt! Drog till jaguar med killarna vilket var jättekul 😍 nu ska jag jobba 13-22 med 100% OB hehe. Och även imorgon 10-17! Haaaaj

02.35




Hej!! Idag har jag jobbat 09-18 sen köpte jag en cykel HEHE. Sen har jag hängt med pontan, finns ingen jag skrattar mer med än honom. Eller kanske Simon da..
 VARFÖR är jag vaken halv tre på natten när jag börjar tidigt imorgon? :):)

Onsdag





Här om natten så sov syrran hos mig, så gjorde vi äggröra till frukost. 


Idag har jag lagat räk-och vitvinspasta och även tagit en promenad.
På fredag ska jag ha en lite sen inflyttningsfest, ska bli kul. Kommer väl runt 15 personer! 


Måndag


Igår hängde jag med Lisa och sen med Pontus. Idag har jag gjort pizza och ska snart dra ut på promenad med syrran, hejs!

Är det värt att ge hjärtat till någon annan? Är det värt att vara lycklig ett tag för att sedan bli totalförstörd och få spendera månader till att pussla ihop sig själv igen?



Igår träffade jag Caroline, vi drack ett par drinkar på koriander sen kom även Annelie. Hade jättetrevligt! 

Lördag






Jag och fille 😘😘
Huuur kul hade inte jag igår?? Träffade så mkt kärt folk så jag hade roligt från start till slut. 
Idag kanske jag ska ta en drink med en "vän". Eller vi känner inte varann än men vi ska lära känna varann idag, svinkul! 

Tisdag





Imorse gick jag och Sara upp vid 09 och brunchade. Sen sa vi hejdå :((( 
Resten av dagen har jag sovit och lagat kikärtsbiffar. Väntar på att åka till skattkärr och hämta Pontus efter hans jobb. Hade.

-










Idag har jag och Sara strosat runt på stan jättelänge och sen åt vi på uteservering, handlade lite gott hem. Sov lite på kvällen och drog sen på en film. Nu sitter vi och äter tomat och basilikamackor, för jääävla gott! Imorgon ska vi upp och bruncha.

Måndag


I lördags var det kurdiskt bröllop och jag serverade. Det var jättehäftigt att se för jag har ju knappt vart på svenskt bröllop liksom. Det var 550 pers så det vart lite kaos för dom köpt för lite tårta och muggar osv..



Igår söndag så var det mors dag så jag va hemma hos manma och åt god mat. Sen kom Sara till mig så åt vi lite gott och drack. Sen uteservering och sen krogen, hade en jäääätterolig kväll! Avslutades med mc och efterfest hos mig. Nu ska jag och Sara dra till stan. Måste passa på för hon flyttar i veckan   :(


Lägg in en personlig text om dig och din blogg här om du vill!


RSS 2.0