Design & layout: Caroline Nilsson | Ensomcaroline.com | [email protected]

Apr. 29, 2013

Köpte dessa träningsskor förut, lämnade även in balklänningen för den ska sys upp. Precis tränat så ska köra hem nu, hejs!


Apr. 26, 2013

Tjena här sitter jag och äter lite lunch jag gjorde mig. Religion och gympa blir det och sen ska jag träna två pass och sen va med snuttis tror jag!


Apr. 23, 2013

Igår så fick jag reda på att jag fått jobb i sommar! Så tyckte jag förtjänade lite nya plagg hehehe.. Blev två jeans, en långkjol, mascara och en topp. Fick också en försenad present av pojkvännen, en parfym!


Apr. 23, 2013

Min helg: klassfest på fredagen, på lördagen var jag med gosen och nyste bara och samma på söndag plus plugg! Goaste vännerna hade gjort kladdkaka på fredagen i efterskott och emma gav choklad och proteinbar i efterskott, så gosiga!


Apr. 18, 2013

Hej!! Idag vaknade jag upp på bästa sättet, intill gosisen. Båda var lediga idag så vi sov länge och gjorde våfflor. Eftersom att jag fyller år idag så har vi käkat smörgåstårta tillsammans med några stycken. Imorgon blir de kort skoldag och sen klassfest!


Ledig idag

Idag: åkte och körde ett pass 12.00, pt min sallad jag gjort (bilden) sen drog jag till stan och köpte mig en body och en bikini. Träffade Anna och johanna och umgicks med dem. Nu är jag hemma och väntar på dagens andra pass då emma ska med också! Ska prova den energikicken på bilden också!


Apr. 15, 2013


Apr. 15, 2013

Tjenare, livet leker! Nä men typ, soft hela veckan och har tagit tag i plugget i tid så de e skönt. Har dock två stora prov kommande veckor.. Imorgon är jag ledig, såå skönt! Ska åka och träna snart, hejs!


Apr. 14, 2013

I fredags så hade jag först gympa sen 2 pass, på 4 timmars sömn och inte mycket mat i magen..
Igår så var jag med söten och idag ska jag plugga antar jag, see you!


Apr. 11, 2013

Precis lagat mat, fläskkotlett, kantarellsås och potatis! När pappa såg att jag gjort de sa han: vad häftig du är.
hahha mmm.
Har pluggat massa idag också, heheh.
Ikväll blir det studentfest!


Lite smått och gott

Såååå vad gjorde jag i helgen då? Jag tränade, var med en kompis och var med pojkvännen.
Kom ganska nyss hem från ett träningspass också, imorgon väntas prov..
Resten av veckan består av träning, skola och sista studentfesten. Alltså veckorna går så fort så jag vet inte vart jag ska ta vägen snart.


Apr. 06, 2013

Slängde ihop lite lasagne till mig själv eftersom jag är ensam hemma


Apr. 05, 2013

Precis gjort mig lite kasslersallad. Ska köra två pass om ett tag, lite dumt med tanke på att jag drack igår men aja. Och ikväll ska jag va med en kompis!!


TORSDAG

Igår firade vi josefine, så fick det bli utgång efteråt. Eller ja de blev inte riktigt de... Min mobil sprack också hahah.
Lite senare ska jag ta en promenad med en kompis!


Proteinbars


Apr. 03, 2013

Var hos tandläkaren idag sen gick jag på stan och fick med mig detta plus 2 kuvertväskor och torrschampoo. Mötte upp två kompisar och luncha med dom också.


Apr. 02, 2013

Jobbat idag, nu ska jag åka och träna! Fick studentklänningen också, vad kul det ska bli att klä upp sig på student och bal hehehe


Apr. 01, 2013

Påskmat med lite folk, sen träning sen ska jag köpa med pizza till släkten och umgås lite med dom innan jag tar med mig lillebror hem för att han ska få sova med mig tre nätter



Lägg in en personlig text om dig och din blogg här om du vill!


RSS 2.0