Design & layout: Caroline Nilsson | Ensomcaroline.com | [email protected]

-



Idag har jag hängt på stan med Johanna och sen jobbat.


-


Titt så långt hår jag fått! Sitter på lunch på jobbet nu och tölar med ngn arbetskamrat eeehe. 
På söndag efter 15 så är ja friiiii enda tills mån kl 17, längtar så mkt efter en romantisk komedi och att få ligga under täcket!!

Lördag



Precis lagat lunch och matlåda. 

Här är min nya lilla weekend väska! 

-




-


Dagarna och veckorna rullar på, så jävla gött. Har det riktigt bra måste jag säga! Väldigt trött dock med tanke på att jag somnar innan 11 ibland, haha vad händer med mig. Igår var jag så trött så allt snurrade.. 
Kan inte sova hemma heller för dom byter fönster i mitt rum, men det är skönt att komma bort lite ibland också.
Imorgon jobbar jag 12-21 med den jobbiga telefonen igen, eeeehe.
Och på lördag jobbar jag 16-20.15 på Coop sen 21.30-04.30 på mc. Och sen börjar jag 11.00 på mc igen..
Men jag njuter ändå lite grann;)

-







Alltså, finaste sovrummet jag någonsin sett! Och kolla fönstren ocksååå. Och spegeln och pallen framför sängen och sänggaveln... Heeeh

-








Hahaha favoritbilden! 
Lite bilder från helgen, en krogutgång, en hemmafest hos Adam och massvis av jobb. Idag jobbar jag 17-01.30 och imorgon 07-16, mkt sömn inatt..

WE MADE THESE MEMORIES FOR OURSELVES







Idag var jag på stan själv.. Kul..
Köpte iallafall det ovanför plus jeans med mera. Haha mycket kopparfärg/rosé. Även en liten present till födelsedagsbarnet som ska firas imorgon! Först jobb till 20 sen förfest på råtorp. 

-







Bilder från senaste dagarna

-


Senaste dagarna har jag hängt med mamma och brorsan, åt även pizzan på bilden. Har även vart på Ikea och köpt kuddar, vattenkanna, ölglas, vinglas och champagneglas bla. Till min framtida lägenhet haha! I veckan blir de jobb på både Coop och mc, träffa Emelie, stan och även en utgång ska klämmas in! 

Lördag


18 grader ute, då kör vi på barbent tycker jag!

-


Idag har jag lunchat med pappa och Michelle sen har jag hängt hos mamma och efter det jobbat. Försöker komma ikapp i pretty little liars nu.

Beställt idag





Det är inte han, det är någon

Jag har sett dina läppar forma orden ”jag vet inte” trots att det finns ett svar. Du är som mig, ditt hjärta vill en sak men din hjärna vill en annan.
  Det jag trodde skulle vara jobbigt var att bara ha en tandborste i badrummet. Men vet ni? Det är inte det jobbigaste, för den här gången vet jag att en dag kommer det att finnas två tandborstar. 
Sist tänkte jag "det finns ingen som han, jag kommer aldrig hitta någon bättre". Men det gjorde jag, och det kommer jag även att göra nu.


Detta kan jag leva på länge


Bild från i torsdags. Och JA jag var ute torsdag OCH fredag fast med olika gäng.. Haha hade fett kul båda dagarna!

Idag gjorde jag zucchinigratäng innan jobbet. Hade en speciell telefon för typ första gången idag så hade lite ångest för folk utifrån Coop ringer mig och klagar bla hhaha, men de gick braaaa. Tja 

-



Shoppat, festat, jobbat varje dag, umgåtts med massa personer och myst! Varit väldigt sliten efter helgen så sov 11 timmar inatt. Inte sovit hemma på flera dagar heller haha så inatt ska de bli skönt att sova i min egen säng. 
När vi ändå är inne på Ed Sheeran period så vill jag tipsa om Photograph som jag är helt lost i!

Im on my way



Idag har jag hängt på stan med emelie, lunchade och drack latte i solen. Nu ikväll har jag sett en skräckfilm haha... Imorgon ska jag jobba 07-16, ha deeee


Lägg in en personlig text om dig och din blogg här om du vill!


RSS 2.0