Design & layout: Caroline Nilsson | Ensomcaroline.com | [email protected]

Måndag





Igår och idag så har jag packat ner mitt liv i flyttkartonger haha. Bara kläderna kvar i stort sett. 
Ovanför är stolarna jag köpt till köket, dyra, men värt det! Nu har jag fixat allt i möbelväg. Även bytt adress och beställt bredband. 
Hörs daaa

Lördag idag



Två bilder från igår. Fråga mig inte varför jag ser ut som jag gör på bilderna haha!

Igår jobbade jag 07-17 sen drog jag direkt på fest. Struntade i krogen och hängde med två kompisar istället. Ska även med dom och kolla på fotboll i kil nu. 
I maj ska jag vara servitris på ett kurdiskt bröllop, jättekul!!


Söndag





Igår fyllde jag år, jobbade även hela dagen. Först mc sen Coop. Efter det drog jag på förfest med säkert 15 personer och sen blev det verket. Idag har vi ätit smörgåstårta här hemma. Köpte två mattor här om dan, ena för fucking 800 spänn..


Mina bästa tjejer




Helgen






Lite bilder från igår. Har haft en superhelg. Häng med Emelie och Pontus i fredags, och igår var jag ute. Sen somnade vi på efterfesten och åt mc till frukost. 
Imorgon kan bli en bra dag!!

Söndag








Här om dan var jag på lägenhetsvisning och om jag bara tackat ja så hade hag fått flytta in om fyra veckor. Läget och storleken var jättebra men lägenheten va inte tillräckligt snygg för den summan pengar. Så jag sa nej. 
Har jobbat 46 h denna veckan och massa OB på det, rånice. Vart utgång både fredag och lördag och hade superkul! Ska strax ta en lååååång promenad till Hagalund för att hämta min bil... Harrre


Lägg in en personlig text om dig och din blogg här om du vill!


RSS 2.0