Design & layout: Caroline Nilsson | Ensomcaroline.com | [email protected]

VOLUSPA



Goddag! Idag har jag varit med Lisa i stan och sen åkte vi och gymmade ihop. Köpte detta ljus idag, får hoppas på att det doftar gott med tanke på priset... 
Imorgon jobbar jag 7-16, hejda fellas


Söndag


Jobbade, åkte hem och råkade sova tre h.. Sen lagade jag kyckling teriyaki, diskade, städade badrummet osv. Imorgon är jag ledig, ska bli så skönt för sen jobbar jag tis ons tors fre lör. Nu väntar jag på att Calä ska komma, hejs

-




Bilder från i torsdags då jag va på krogen och hade en sååån rolig utgång hehe.

På fredagen jobbade jag sen hängde jag med blomman, Annelie och hennes pojkvän. Avslutade kvällen på McDonalds med mina favoritkillar.

Och idag jobbade jag 07 på Coop och till 20 på mc. Sen hängde jag med syrran, flickvännen och hennes kompisar. 
Nu ligger jag i sängen o kan inte somna pga studentfest utanför min lägenhet.. Fick dessutom sms nu (kl01??) om jobb.imorgon 10.00.. Herrrå

Tisdag




Bilder från senast. Igår somnade jag 23och  vaknade 11. Sen åt jag frukost sen sov jag tre h till. Sov alltså 15 h? Eeh. Sen gymmade jag och hängde med Pontus, imorgon ska jag upp 09 för brunch med honom! 
Och efter det jobb på mc 15-00, inte jobbat där på 4 mån..


Söndag






Tjena, igår var jag på bomstad. Sen hade vi avskedsfest för Angelica som flyttar till Stockholm :( sen drog vi till verket! 

Fredag





Hej!! Igår firade vi Calä som fyllde år. Vi var några st hos mig men det var bara han jag och Simon som drog ut. Idag har jag sett sista avsnitten av pll, ääääntligen fick man veta vem A var!! Sen hämtade pappa mig i caben så lunchade vi. 
Ska strax åka till syrrans kompis och hämta ett bord sen systemet och sen jobba. Haaaj!

Not in that way



Igår jobbade jag, solade med Sofie och senare utomhusbio.
Idag har jag jobbat 7-16, sen somnade jag ute på en filt, tog en timmes promenad, gymmade lite, hem och äta och diska. Börjar 07 imorgon igen så ska strax sova. Natti!

-







Senaste dagarna har jag hängt med Emelie varje dag eftersom hon flyttade idag :(
Igår hade jag även hit Broberg Simon Alicia Pontus och Tina på tacos. Det va mysigt hehe.
Imorse blev jag inring för jobb 07, jag som somnade sent.. Och sen plockade jag kantareller med mamma och efter det provtränade jag på ett gym. Jag har nog gått upp rätt mkt i vikt senaste månaderna så måste träna lite iaf haha. Inte tränat på två år liksom..
Ser fram emot träningsvärken imorgon! Hejda fellas

-



Har inga bilder alls från gårkvällen haha. Var iallafall med några killar på förfest och sen drog vi på skumparty vilket var jättekul! Idag jobbar jag 12-22.10 så inte allt för långt kvar nu hehe. Helgen kommer endast bestå av jobb vad jag vet. Tjaaa

Tisdag




















Har haft en heeeelt underbar helg med Emelie! En av dom bästa i mitt liv. Vi har ätit massa gott, badat, spelat minigolf, varit ute tre dagar, förfestat i min bils baklucka med himlen som utsikt. 
Kom hem igår kväll och åkte direkt till syrran och sov där. Idag har jag jobbat 12-22.10 och imorgon blir det 09.30-20.00. Hade dock feber inatt så det vart lite jobbigt..


Lägg in en personlig text om dig och din blogg här om du vill!


RSS 2.0