Design & layout: Caroline Nilsson | Ensomcaroline.com | [email protected]

May. 25, 2013

Sitter och kollar en film på tvn som är slut perfekt till jag ska åka hihi. 2 h kvar sen bär det av mot Arlanda med bästa tjejerna och i magaluf får jag träffa älskling också :D kollade plan som krascha på youtube förut så känns sådär.. See you!


May. 25, 2013

Skaffat mig en Ask, haha vet inte varför men jag har tråkigt.. man är anonym när man frågar så fråga på!! ask.fm/nicholetoren


May. 23, 2013

Hej på er! Idag: skola-jobba-plugga. Är helt slut i huvudet efter kassan. Nu ligger jag och skriver packlista eftersom det bär av snart! Igår hämtade jag ut min klänning som jag sytt upp också.


Så jävla lycklig med dig


20 maj

Idag hade jag mitt sista i skolan, en redovisning. Sjukt att det är över med plugg nu?!?
Gick på stan och köpte nagellack, skor, shorts, två linnen och växlade pengar.

200513

Han kommer gående mot mig medan jag står där på torget helt ensam. Jag känner hur svetten bildas på pannan och hur de fyrtiofemtusen fjärilarna flyger omkring i magen. Jag börjar fundera ut vad jag ska säga till honom eller om jag ska vända mig om och låtsas som att jag inte har sett honom. 

   Hans Fred Perry-skor skrapar i gruset när han går och mitt hår blåser omkring och jag känner mig riktigt snygg, en perfekt dag att träffa sitt ex alltså.
   Jag tänker på alla gånger han sårat mig och att han samtidigt vetat att jag gråtit flera nätter utan att han brytt sig eller ens låtsats bry sig. Det är nästan så att jag har lärt mig att leva med smärtan, jag märker knappt av den längre för att den är där hela tiden. Istället för honom har jag smärtan som sällskap nu för tiden.
   Jag försöker att samla mig och stå kvar i den position jag står, rakt mot honom. Nu är det bara några meter kvar tills han kommer gå förbi och vi har redan fått ögonkontakt men ingen av oss har rört en enda min så jag undrar hur det kommer att sluta. Mina händer skakar och jag försöker att gömma dem i fickorna. 
  Vi har inte setts på flera veckor sen vi gjorde slut och det är just det som gör det så svårt för man vet inte hur man ska bete sig. Bara tanken på hans doft av parfymen Sean Paul gör mina ben till spagetti, alldeles svaga.
   Sekunderna känns som minuter och jag förstår inte hur tiden kan gå så sakta, det är antagligen för att det handlar om just honom, allt blir så annorlunda då.
   Våra blickar möts, jag är alldeles knäsvag och så ler han och säger:
- Hej.
Och sedan går han vidare som om ingenting hänt, jag hinner inte ens säga hej själv. Han hälsar på sina kompisar och man hör hans skratt över hela torget. Själv står jag kvar och tar några djupa andetag och tänker ’’Var det allt, var det allt jag kunde få efter att ha delat våra liv under en lång tid?”
   Fyrtiofemtusen fjärilar i magen varje gång han tittar på mig och till vilken nytta?
   Jag vet att det alltid blir likadant, bygger upp en mur för att stänga ute allt som har med honom att göra och tror att jag kommit över honom. Så fort jag träffar honom igen så är jag tillbaka på ruta ett, då är det dags att ta sig nerifrån och upp igen. Vet inte hur många gånger det har hänt nu.
   Vad vet du om kärleken förrän du förgäves hatat den?
   Kärlek är inte alltid fint, kärlek kan vara det absolut värsta som finns i vissa fall, speciellt i min situation.
   Tiden läker inga sår, det är bara ett påhitt som man kommit på för att folk ska tro att det kommer bli bättre. Men det kommer det inte bli, du måste kämpa dig igenom allting på egen hand för att du ska komma någon vart. Som med allt annat, man måste jobba hårt för att nå resultat.

 

 Texten är påhittad och är inte sanning


När du fallit för någon så kommer du aldrig därifrån

Det börjar med att han ser in i mina mörka djupblå ögon, han tittar intensivt men ändå så varsamt som det bara går. Jag vet inte alls vad han tänker på och mitt hjärta hoppar till för att jag blir så nyfiken och vill veta allt som rör sig i hans hjärna. Plötsligt säger hans läppar något, jag tycker mig höra vad han säger men jag tror att jag hör fel så jag frågar ”vad sa du precis?” Han upprepar meningen och jag inser att jag egentligen hörde vad han sa första gången. Händerna börjar skaka och jag försöker gömma dem bakom min rygg då han plötsligt tar tag i dem och håller dem mjukt och försiktigt. Han märker att mina händer skakar så han tar upp dem mot sin mun och ger dem en långsam kyss.

   Några sekunder senare så förstår jag att det kommer bli han och jag, att meningen han precis sa var att han tycker om mig och vill vara med mig.  Ett lyckorus sprider sig i hela kroppen och jag blir otroligt glad och känner precis likadant som honom, att jag vill vara med honom.
   Allt fortsätter att vara underbart de närmsta månaderna, han är min och jag är hans, precis så som det ska vara.
    Att ha någon under den kalla vintertiden då allt känns så ensamt och mörkt är något som alla bör ha. Att det finns någon som man kan gosa ner sig med under ett fluffigt täcke och se filmer där filmerna inte spelar någon roll eftersom handlingen tappas bort mellan alla fina pussar. Man måste spola tillbaka filmen om och om igen för att förstå handlingen.
    Allt är som i en film, jag somnar mot hans axel och vaknar på morgonen av att han trycker sig närmare mig, håller om mig och ger en långsam puss på kinden och någon mening i form av ”du är det bästa jag har”. Att höra sådana meningar av just honom är en väldigt speciell känsla, man känner sig så otroligt älskad. När han berättar hur vacker jag är på morgonen när jag är osminkad så känner jag mig så himla vacker. Mycket vackrare än när jag är på krogen med lockigt hår och röda läppar och någon främling kommer fram och säger att jag är snygg. Tjejer vill höra att dem är vackra när dem i själva verket känner sig tvärtemot attraktiva. Den här killen förstår mig precis.
   Under denna tid tror jag att det alltid kommer vara såhär, vi två livet ut för att allt känns så otroligt bra och pirret i magen av att se honom går aldrig bort. Att få söta sms om hur mycket han tycker om mig och om minnen han minns som vi har ihop är bland det bästa jag vet.
   Men så en dag skickar han ett sms ”vi behöver prata, kan du komma över?” Min kropp blir alldeles stel när jag läser sms:et och jag läser det flera gånger om för att försöka lista ut vad det är han vill få fram.
    Med tunga steg går jag nerför trappan till hallen och tar på mig mina vita lortiga converse som jag haft sen några somrar tillbaka.  Att knyta skosnörena brukar gå på några sekunder men den här gången går det mycket långsamt eftersom allt är som en virvelvind i mitt huvud, helt förvirrande. Jag går långsamt mot hans gula hus och han öppnar så fort jag plingar på. Då måste han alltså ha stått och väntat otåligt i hallen på mig som han alltid brukar, men för vilken anledning är det den här gången? Är det för att han har saknat mig eller något helt annat?
   Vi går upp till hans rum och han ber mig att sätta mig på sängen, på påslakanet med röda rosor som jag en gång gett till honom. Han stället sig på knä bredvid och tar tag i mina händer, som den där gången som det blev vi. Jag ryser till för att det känns som deja vu och tar bort mina händer från hans. Han märker att jag känner mig illa till mods så han börjar förklara vad det är jag gör där.
   Några minuter senare springer jag på en övergiven gata, tårarna forsar nerför mina kinder och jag känner hur mitt liv håller på att rasa samman.
   Så är det med kärleken, allt är perfekt och helt plötsligt går allt utför. För bara någon vecka sedan så sa han att han aldrig kommer hitta någon bättre än mig. Ändå står jag här ensam och övergiven, står som ett frågetecken och får inget svar på varför det blev som det blev.
   Jag ångrar att jag ens träffade honom från början, samtidigt som jag vet att denna tid var den bästa i mitt liv. Jag slänger alla grejer som jag fått av honom, bland annat mina vita converse som jag hade på mig den där festivalen i somras då han stod och höll om mig bakifrån och vi sjöng med till lugna fina låtar en varm sommarkväll. Bland annat ”odödlig kärlek” av Medina, och det var precis så det kändes när låten spelades, att vår kärlek var odödlig.
    Jag gråter varje kväll och pratar med mina närmsta i hopp om att kunna släppa allt som har med honom att göra. Men det spelar ingen roll hur många middagar jag och mina vänner har tillsammans, hur mycket vi går ut och dansar eller hur långa löprundor jag springer för att komma så långt bort från honom som möjligt.  Det kanske hjälper för stunden men i slutändan så hjälper ingenting om man är olyckligt kär.
   Det bästa är att hitta en ny, att ha någons axel att gråta mot och få känslorna att bli svagare för killen som var ens allt. För tillslut så kommer man att falla för den nya killen och han kommer bli den som man vill spendera dagarna med. Men någonstans längst in i mig kommer killen med stort k att finnas, man kommer aldrig att glömma sin första kärlek om han en gång har fått en på fall. Som Håkan Hellström sjöng, jag hatar att jag älskar dig.

 

 Texten är påhittad och är inte sanning


May. 19, 2013

Igår grillade vi några stycken sen blev det en sväng på lokalfest och så somnade jag med snosi. 7 dagar kvar!!


May. 17, 2013

Igår så var jag i skolan sen jobbade jag och sen kom älskling till mig efter midnatt, myspys. Idag blir det gympa 14.15 och två pass på gymmet, så mina fredagar brukar se ut nu för tiden haha. Börjar märka liiiite skillnad på kroppen iallafall


Vad jag bryr mig om nu är dina armar om mig

Bockat av två prov idag, så förtjänade lite kebab på nya restaurangen men fina vänner. Efter skolan gick jag på stan med Johanna för att köpa lite solkräm, smink och bikinitrosor. Sen åkte jag hem och tog en promenad med Johanna och Anna. Nu ligger jag i sängen med syrran och ska se Efterlyst/plugga.


May. 14, 2013

Tjena fellas!
Idag har jag vart i skolan för en lektion, gick på stan med Anna och johanna och köpte ett par byxor, två linnen, deo och aloe vera. Måste ju förbereda mig lite inför magaluf!
Nu är jag hemma för att plugga. Denna veckan består av: två prov, en debatt, jobb, träning, stugan till helgen, får se om det dyker upp något mer!!
Bild från igår efter träningen.


JAG KOMMER ÄLSKA DIG NÄR JORDEN GÅTT UNDER


May. 13, 2013

Idag jobbade jag på Coop för första gången (förutom inventering och utbildning). Satt i kassan hehehe. Kände mig att vuxen när jag gick upp tidigt och tog bilen till jobbet!


May. 12, 2013

Idag har jag vart med godingen och sen har jag kört pass x2. Här är min tonfisksallad jag gjorde förut heheh


May. 11, 2013

Kom precis hem från släkten där det blev god mat och Mammas pojkar


May. 10, 2013

Körde två pass ute förut, jätteskönt! Nu ligger jag i sängen och kollar film, ska nog hämta älskling inatt också, ha de gött


May. 09, 2013

Igår åt jag på restaurang med älskling och sen åkte vi hem till mig och myste med skräckfilm och levande ljus. Idag har jag tränat och nu är jag påväg hem till syster för att sova där eftersom jag ska upp tidigt på utbildning till nya jobbet, tjaaa


May. 07, 2013

Precis vart och tränat, inte gjort de på 7 dagar så de va jobbigt..
Igår hälsade jag på i michelles och henne pojkvän lägenhet, riktigt stor var den!
Imorgon har jag en lektion sen tar jag heeeelg! Och på fredag ska jag på jobbutbildning hihi


May. 07, 2013

Bästa stället att värma fötterna på


May. 06, 2013

Sov kvar i sängen imorse medan älskling gick upp. Vaknade runt 11 och har suttit i solen. Är påväg till skolan för lektion nu, har öppen kjol idag faktiskt, så himla skönt


May. 05, 2013


May. 02, 2013

Gosekissemissen. När jag kommer gåendes på gatan brukar denna springa fram till mig och vilja följa med in i mitt hus. Självklart får den det, vet dock inte vems katt det är


Valborg

Igår käkade jag kebab med några och vi hade inte tänkt att dra ut men i sista stund drog jag och johanna ut iallafall! Kom dock in 00.45 så var rätt sent haha. Men lite gratis shottar på det så blev de rätt bra ändå. Vaknade upp intill älskling i hans systers lägenhet. Skrivit klart projektarbetsrapporten också, lycka!!



Lägg in en personlig text om dig och din blogg här om du vill!


RSS 2.0