Design & layout: Caroline Nilsson | Ensomcaroline.com | [email protected]

Söndag

Igår umgicks jag med familjen och släkten, sen kom Emil på kvällen så nu sitter vi och dissskuterar vad vi ska göra idag. Imorgon börjar jag mitt tredje jobb! McDonalds, de ska bli kul. Lite jobbigt bara att anpassa sig efter tre jobb men det ska nog gå bra!

Köttfärssås

Precis gjort köttfärssås med rivna morötter i, fick bli ris till eftersom jag hade så mycket av det i kylen. Om ni undrar varför jag lagar så mycket mat så är det för att jag är ensam hemma så mycket för tillfället. Ska strax jobba, ha dee.


Ett till jobb

Idag hade jag första jobbdagen på nya jobbet, ska jobba imorgon också och sen ska jag hem till hjärtis och kolla idol.
Eftersom att det är så svårt att få mycket jobbtimmar så vill jag ha massa extrajobb så det iallafall blir deltid! 
Här är min och Emils tacopaj vi gjorde här om dan heh visst ser de gott ut??



Laxsallad

Gjorde precis lite laxsallad


Våra brister gör oss till människor

Hej!! Igår fixade jag så jag kan använda min iPhone 5, plus uppdaterat den haha. Är sååå nöjd med den, om man jämför med min gamla haha. Efter det drog jag till Johanna så gjorde vi iordning oss och sen på förfest med tjejerna, blev krogen efter de och sen åkte jag hem med älskling!
Ska till London med honom i december förresten, perfektoooo! Hans födelsedagspresent från mig. Tja

-



Igårkväll kl 21 ställde jag mig och gjorde bröd haha.
Idag vaknade jag 09, ändå somnade jag 02 inatt, men mamma ringde och väckte mig imorse. Har hunnit med massvis och klockan är bara 14. Har tagit en tur med cykeln till alster, handlat på Konsum, städat toaletten, rensat massa i mitt rum och slängt grejer, dammsugit, torkat, dammat, putsat fönster, ställt in en ny möbel i mitt rum som ni ser ovanför, ringt till Jensens blommor och fått lite jobb där i vinter.
Nu väntar jag på emil så ska vi baka munkar hehe good luck.

Im here without you


Gjorde kycklinggryta med curry förut. Nu har jag precis sagt hejdå till lillebror som kom förbi en sväng!

GREEN





Var på stan med johanna idag!

Lucky


Igår började det med att jag var ute och åt på kvällen med fem stycken godingar på Alfie. Efter det så började jag sofie och Linda förfesta 22.30 så fick dricka snabbt och sen blev det krogen. Var dock där i knappt en timme


Älskling var också ute igår så vaknade upp med honom av att mobilen ringde.. Och självklart var det jobb så klockan 08 var jag uppe och mådde piss haha. Nu har jag precis gjort den här soppan till mig själv.

Vill du ha en idiot, lägg din hand i min


Idag har jag vart på promenad med johanna och lagat mat. Fick ännu en jobbintervju, så en imorgon och en på tisdag!

Tjena fellas

Nu har min mamma och lillebror fått en lägenhet i Karlstad! Gud vad skönt att få dom tillbaka efter så många år, helt sjukt.
Idag har jag sökt massa jobb för jag får inte jobba så mycket på Coop som jag vill just nu, men ska på jobbintervju på fredag iallafall så det blir bra. Så ska vi äta ute på kvällen jag och ett par kompisar på fredag också!


Sep. 11, 2013

Gjorde en liten bok om mig och emil som kom på posten för ett par dagar sen. Den blev ganska gullig, här är några sidor ut den


Sep. 10, 2013

Jag och Emil tog bilen och handlade så nu har vi ätit tacopaj, blev riktigt gott. Sen blir det efterrätt, milkshake!


Sep. 09, 2013

Lördags hängde jag med johanna och Carro, Carro har flyttat hemifrån så vi var hos henne, blev kär i lägenheten. Söndags jobbade jag hela dagen och idag har jag vart på stan med johanna, köpte Iphone 5, en väst, en keps och någon byxdress. Lunchade med bästa johannisen ocksåå. Ligger i sängen med älskling nu och ska prova koppla ipaden till tvn så vi kan serier, den köpte jag ocksåååå kom jag på


Sep. 07, 2013

Idag har jag och emelie lagat mat, vi gjorde egna krutonger, kycklingsallad,fjärilar och sås. Jättegott! Sen åkte vi till Välsviken och Hemmakväll, köpte 1kg godis för 42 spänn, vääärt. Och gurka, dipp och chips! Såg en film med jennifer Lopez också. Imorgon ska jag på marknad i Filipstad


Sep. 05, 2013

Måndags: hängde med syrran på stan och sen gjorde vi kött och grönsakssoppa hemma hos henne och så sov jag hos dom. På Tisdagmorgon träffade jag Lisa på stan och vi åt mat, glass och jag köpte skor. Efter det åkte jag hem till mitt hjärta.
Onsdag: var hos honom hela dagen sen gjorde vi iordning oss för utgång så jag mötte upp kompisarna för förfest och sedan Medina. Gick hem med älskling sen och imorse vaknade jag upp där och nu är jag hemma och väntar på honom.


Sep. 01, 2013

Smset är snart två år gammalt, haha sjukt. Dock var vi månaden efter det för första gången :D



Lägg in en personlig text om dig och din blogg här om du vill!


RSS 2.0