Design & layout: Caroline Nilsson | Ensomcaroline.com | [email protected]

Tisdag



Beställde detta förra veckan. Gone girl (bion) var bra och nu är jag trött efter att ha sovit ett fåtal timmar inatt, tja.

Måndag





Började dagen med att göra en fläskfilégryta. Sen åkte jag iväg och satte på nya vinterdäck, eller jag satte inte på dom.. Hehehe får bli nästa år.  Fick ett levande ostron med en pärla i som sitter i halsbandet nu!
Imorgon ska jag jobba och sen på bio!


-











Förfestade i syrrans lägenhet igår och sen drog vi ut. Idag har jag jobbat.


Torsdag

Har alltid gjort havregrynsgröt av vatten och havregryn i micron. Men här om dan provade jag att höra på spisen med mjölk och det blev mycket godare och krämigare!


Har jobbat på Coop tills nu och nu ska jag strax dra vidare till mc för att jobba där till 01.30.. Och imorgon ska jag upp 05.45 för att jobba på Coop, är liiite jobbigt nu faktiskt.. Är svintrött redan nu haha' 

Hur en kille får mig på fall

Hittade en gammal text jag skrev för ett tag sen, haha.

Få mig att skratta
Prata MYCKET, tysta killar är trista
Planera grejer för mig/oss
Ha bra fantasi
Att vi ska ha roligt ihop, det allra viktigaste

Måndag






Lördag


Igår jobbade jag sen drog jag på förfest och åt mat och sånt däääär. När dom andra drog till krogen så drog jag hem för jag började 08 imorse, tjaaaa.

Torsdag



Imorse gjorde jag godaste mozarellabiffarna! Så nu sitter jag och äter dom på jobbet, med aioli och sallad till.

Igår köpte jag 6 st av dessa tallrikar, äääälskar dom!


Onsdag



Jobb till 19 och sen räkor och vin för två.

Måndag




Idag har jag vart på stan. Fick med mig dessa underbara skor, polotröja, C-vitamin, over knees, tights, kjol, läppstift och två linnen. Blev en rejäl shoppingdag!

-

Hemmakväll eller utekväll?
Utekväll!

 

Håkan Hellström eller Oskar Linnros?

Håkan, men tycker om Linnros också.


Silver eller guld? 

Silver lätt

 

Skräck eller komedi?

Skräck, men kollar inte skräck ensam så blir inte så mkt skräck nu för tiden tyvärr. Såg dock en förra söndagen! Älskar i och för sig romantiska komedier.

 

Singel eller förhållandetyp?

Oj, jag är ju en person som är lite av varje, men får nog säga förhållandettyp. Är ju så mysigt att ha han, den speciella. 


Tatueringar eller piercingar?
På killar ENDAST tatueringar.

 

Bli uppraggad eller ragga själv?

50/50 tycker jag.

 

Höst eller vår?

Vår, lätt.


Öl eller vin?

Vin.

 

Serie eller film?

Om man är insatt så är det serie. Men nu på senaste har det bara vart filmer.

 

Shopping- eller solsemester?
Älskar båda.. Perfekta resemålet hade väl vart Barcelona, sol, shopping och fest. Aldrig vart där dock.

 

Odd Molly eller Hunkydory?

Alltså Odd Molly har väl söta kläder men inte riktigt min stil.. Hunkydory har jag aldrig hört innan haha!


Jag är inte DEN personen för dig längre



Nu känner jag att jag har inget kvar att göra i Karlstad. Ingen pojkvän och inget jobb som är jätteviktigt och som håller mig kvar. Det enda är familj och vänner. Jag vill hitta på något nytt, jag vill flytta till något nytt. Känner ett litet sug efter att söka jobb i storstäder och se var jag hamnar. 
Är någon på så säg till! Vi måste ut, ut på äventyr och lite nytt.

IGÅR





.


Kolla varandras sms, dölj aldrig något för din partner. 

Lördag






Onsdag


Har precis fixat mig pulled pork och potatissallad. Nu kollar jag på zlatandokumentären, går inte att tröttna på honom! Tror ni jag fick ledigt idag eller? Nej blev väckt tidigt imorse av jobb... Fick va i charken. Imorgon ska jag va i mejeri i 10 h

-



Nystädat rum och nybäddad säng. Nu mår jag. Och ledig imorgon, lyx. 

Tisdag



Dagens lunch blev vitlöksportabello, potatissallad och spenat, mitt egna recept, blev väldigt gott faktiskt!

Nice söndag






Inte min text

"Jag ser/hör dagligen om folk som är olyckliga i sina förhållanden. gör slut. Man ska ALDRIG vara kvar i ett förhållande om man är olycklig med personen, gör hen dig inte lycklig? Gör slut. Är du kär men hen fortsätter med sina misstag? Gör slut. Jag vet att det inte är lätt.

Jag blir så ledsen när mina närmsta kompisar mår dåligt över sin partner, okej om man bråkar då och då, ibland kanske det går över en gräns och sen löser man det. Men det ska inte upprepas gång på gång, man ska inte må dåligt pga. någon annan! Man ska ALDRIG ligga under någon annan, ni ska vara på samma level,  50/50 all the time. Det är så jävla lätt att man hamnar under någon annan, t.ex den där svartsjuka partnern som hindrar dig från att hitta på grejer med kompisarna eller kanske den där idiot-partnern som ständigt går ut på fester och ”råkar” pussa någon annan varje gång och alltid skyller på fyllan. GÖR SLUT. Men du ser inte det, du ser inte att hen upprepar sina misstag eftersom att du är kär, du kanske till och med är galet kär men det spelar ingen roll, det ska inte finnas någon ursäkt till sånt här. Kärlek gör än blind, jag vet det."


-


Igår var de ju fest, de va nice. Först förfest, sen fest, sen krogen och sen efterfest haha. Hamnade i säng 04. Idag har jag hängt med lillebror och mamma hos kusinerna sen käkade vi på pizza hut


Fredag


Idag blir det 25årsfirande för Richard. Har jobbat till nu och ska göra iordning mig och sen slå till på en brakarfylla, hahah det var för länge sen!

-


Haha är inte så mycket mat som det ser ut faktiskt.. Måste börja mer med grönsaker för att bli lite piggare känner jag. Nu har jag iallafall 
lagat detta till middag och lite annat till matlåda. Nu ska jag ta mig ett varmt bad och bara koppla av och sen kolla film, åhååå. Har lite sovmorgon imorgon också, till 9 😁

Vad vet du om kärleken, förens du förgäves hatat den?

Sann text! Men jag hatar den inte, jag vill bara bli kär om och om igen. Jag älskar kärlek och livet blir så himla mkt mer spännande och roligare!




Lägg in en personlig text om dig och din blogg här om du vill!


RSS 2.0