Design & layout: Caroline Nilsson | Ensomcaroline.com | [email protected]

Lördag

Hallåååå. Sitter på frukost på jobbet nu. Jobbar 07-01 idag ca..Alltså 18 h.. Haha kommer va död, sov bara 4 h dessutom. 
Denna vecka jobbar jag 50 h. Meeen imorgon är jag ledig och då ska jag och Sara dra ut eller något hihi. 

Före och efter i köket


Före

Efter








Söndag









Igår åkte vi som sagt till en stuga. Jag och Emelie körde lite fel innan vi hittade rätt haha.. Vi grillade, spelade spel, badade badtunna nere vid sjön (ooooch badade i sjön!!), satt vid brasan osv. Jättemysigt och roligt verkligen och supersköna killar. Men sen hände lite grejer så jag tog bilen hem mitt i natten hehe.
Idag kommer nog Sara hit! 
 Herra

-





I torsdags jobbade jag till 22 sen kom Emelie så pratade vi bara massa och sov. Igår, fredag jobbade jag till 22 igen sen kom Emelie så fixade vi massa gott och kollade film och sen sov. Nu är vi på stan och ska till bergvik sen och handla lite mat och grejer. För vi ska åka till någon stuga vid Sunne. En kille jag träffat ett par gånger bjöd med oss. Ha deeee! 

Måndag







Igår efter jobbet hängde jag med grabbarna. Idag har jag gjort massa grejer men orkar inte skriva vad haha. Har iallafall gjort kålpudding, mums!

Lördag



Wääh sov ca 3 timmar inatt för en viss person tvingade med mig till Statoil haha!  Var uppe 06 och va som en zombie. 
Efter jobbet träffade jag Sara som sagt, hon hjälpte till med massa 😍
Sen åt vi på spicy hot och myste. 

15 maj






Idag har jag hållt på KONSTANT i 13,5 h. Haha är så slut. Men är mkt kvar! Har inget internet eller tv ännu heller :( hörs! 

Torsdag


Idag har jag kollat på fotbollsmatch. Sen hängde jag med Sara hemma hos mig (eller bor ju inte här i skattkärr imorgon men hhhe) Imorgonbitti flyttar jag in! Och på lördag ska jag jobba 7-16 sen kommer Sara så ska hon hjälpa mig packa upp och så ska vi hitta på något på kvällen. Söndag jobbar jag och efter det kommer Michelle och Elinor och hälsar på! 

Måndag




Idag var jag på stan med Sara. Efter det drog vi och spelade frisbeegolf med grabbarna. Precis lagat vitvin-räkpasta. Nu överväger jag om jag ska åka till ponteeee eller ej...
Ska upp så tidigt imorgon haha! Hadeee

25årsfest







Du kanske aldrig får den du vill få, men du får mig



Fasiken vad grejer det är som ska fixas inför en flytt. Det är inte bara roliga grejer så som att inreda osv. Nej, utan du ska fixa bredband, adressändring, elnät, elhandel, hemförsäkring, betala första räkningen. Så idag efter jobbet har jag ringt runt och haft mig. Men nu är väl det värsta över inprincip. Förutom allt flyttkaos haha. 
Imorgon ska jag fira en arbetskamrat som fyller 25, så vi är bjudna till honom. Och söndag ska jag hänga med dom två roligaste killarna jag vet! 


Helgen




På Valborg jobbade jag till 22.10 sen drog jag ut, var väldigt kul även fast vi kom in på krogen 01. 
I lördags jobbade jag till 22.10 igen och sen drog jag på förfest med några killar, och efter det blev det verket. 
 Bra långhelg!! 
Sista bilden är på mig och en som jobbar bredvid mitt jobb hahaha.


Lägg in en personlig text om dig och din blogg här om du vill!


RSS 2.0